Астрологичен семинар

Posted: 02/02/2013 in Photography
Етикети:,

Този семинар наистина си заслужава да бъде споменат специално и запомнен, затова са тези няколко реда. 🙂

Мястото беше избрано перфектно – Спа хотел Деви Велинград. Самият хотел, двата басейна, винаги пълни с гореща вода и персоналът,  приветлив и любезен по всяко време, предразполагаха да забравиш какво става нейде навън и да се концентрираш върху случващото се в програмата. Бих отбелязал специално Шефа от кухнята – тя е истински виртуоз в изкуството си и въпреки, че една част от нас сме (претенциозни ) вегетарианци, през всички дни имаше с какво да бъдем приятно изненадани.

Не знам как бяха избрани хората, които дойдоха заедно с нас  там, но сред тях се чувствахме като сред приятели.  Това не се случи по някакъв внезапен и патетичен начин, просто малко по малко, след като се отпуснахме от напрежението при пътуването и промяната, забелязахме, че се намираме в приятелска среда.  Програмата и събитията способстваха за това – още първата вечер с пристигането си попаднахме на една веселба на местен клуб „Водните Биволи“, но тя представлява отделна тема и ще я оставя за друг път. После имаше разходка в планината, рожден ден, разходка из града и Клептуза, нощни къпания в открития басейн и какво ли още не.

На такова място и в такава среда астрологията се възприема по-лесно и неусетно. Някои от групата са далеч напред в това познание, другите сме още в началото, но за всички беше много интересно всичко, което ни беше преподавано. Не бих искал да опитвам  преразказ на методологията и стила на Светла, но всички бяхме силно привлечени и цялото ни внимание беше заето със случващото се в залата.

Както се случва при интересните и вълнуващи събития, времето отлетя неусетно и накрая с неохота си тръгнахме. Дано скоро се подготвим за следваща доза познание, някои от нас имат нужда от това.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s